14 жовтня 2022, 12:08

Коваленко попередив росіян на тлі того, що відбувається у Бєлгороді

З кожним днем зростає можливість того, що ракета, яка випущена росіянами по Україні, приземлиться у Бєлгороді, переконаний Олександр Коваленко.

Коваленко попередив росіян на тлі того, що відбувається у Бєлгороді

Як пояснює військовий експерт Олександр Коваленко, Україні немає сенсу завдавати ударів по цивільних об'єктах у Росії. У ЗСУ зовсім інші методи ведення війни. Це за наказом Кремля росармія знищує українські міста, щоб потім на руїнах заявити, що вони там щось "звільнили".

У своєму Telegram-каналі Коваленко зазначив, що россМІ показали кадри з розгінними блоками ракет для ЗРПК "Панцир-С1", але при цьому не оприлюднили жодного елемента тієї ракети, яку збили над житловими будинками у Бєлгороді.

Він нагадав про численні невдалі пуски росіянами ракет із Бєлгородської області. Періодично у місцевих блогах з'являються відео, як на території РФ ракети вибухають за кілька секунд після пуску.

Як пояснює експерт, Росія зараз використовує для обстрілів України переважно радянські запаси ракетного озброєння, зокрема для ЗРК "С-300", які не відрізнялися якоюсь надійністю ще у роки випуску, не кажучи про поточний час. Також сумні справи практично з усією номенклатурою радянського ракетного озброєння у країні-агресорі.

"А тому ймовірність того, що ракета, яка випущена росіянами по Україні, приземлиться у Бєлгороді, з кожним днем зростає все більше й більше. І у цьому випадку фраза "Бомбитимемо Воронеж!" втрачає свій сенс, адже бомбардують вони прямо зараз Бєлгород", - робить висновок Коваленко.

Напередодні російська ракета підірвала багатоповерхівку у Білгороді.

Після цього стало відомо, що російська система ППО пошкодила лінію електропередачі та залізничне полотно у Бєлгородській області.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини