30 вересня 2022, 11:02

Путін сьогодні оголосить про анексію територій України – на росіян чекає нова реальність

Диктатор РФ Володимир Путін сьогодні переведе конфлікт зі "спецоперації" у повноцінну війну, попередив Олександр Морозов.

Путін сьогодні оголосить про анексію територій України – на росіян чекає нова реальність

Сьогодні, 30 вересня, російський диктатор Володимир Путін офіційно оголосить про анексію Донбасу, Херсонської та Запорізької областей. Українців це серйозно не торкнеться, а ось на росіян чекає нова реальність.

З такою заявою виступив у Facebook російський політолог і журналіст Олександр Морозов.

Анексія, за його словами, поставить хрест на форматі "спецоперації". Захоплення Росією територій ясно говорить, що йдеться про загарбницьку війну.

Морозов закликав не чекати на закінчення бойових дій після анексії.

"Путін оголосив часткову мобілізацію за 10 днів до офіційної анексії. Ніяк інакше читатися цей крок не може. Логіка того, що відбувається, переводить "спеціальну військову операцію" у формат "війни з Україною". Власне, заява Путіна 21 вересня і була анонсом переведення всієї конструкції у формат війни", - розповів політолог.

Він запевнив, що для українців нічого не зміниться, оскільки вони й так мешкають у форматі повномасштабної війни останні 7 місяців. А ось росіянам варто приготуватися: на них чекає багато змін.

"Росіяни ще не жили в умовах війни, вони це тільки почали. І ми відразу побачили Верхній Ларс крупним планом на всіх світових телеканалах. І це лише перші ознаки переходу у новий стан "постаннексії", оскільки 21-29 вересня ми бачили лише як б "технічний бік" мобілізації, що стосується військовозобов'язаних конкретних груп, а попереду "мобілізація суспільства загалом", зрівняння всіх "під війну"", - констатував Морозов.

Тим часом, поки ЗСУ справу роблять, РФ перекладає папір із "референдумами", вважає Галлямов.

Ми також писали, що гендиректор Укрпошти потролив Путіна за укази щодо Херсону та Запоріжжя.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини