16 серпня 2022, 16:27

"Зростає розчарування", – злиті дані закритого соцопитування росіян, замовленого Кремлем

У російському суспільстві, ймовірно, зростає розчарування як у "спецоперації", так і у диктаторі Володимира Путіна.

"Зростає розчарування", – злиті дані закритого соцопитування росіян, замовленого Кремлем

Російський анонімний Telegram-канал "Генерал СЗР" повідомив, що у понеділок, 15 серпня, диктатору РФ Володимиру Путіну поклали на стіл дуже неприємні для нього дані. Йдеться про результати таємного соцопитування росіян щодо ситуації у країні.

Пост був опублікований вранці 16 серпня.

Офіційного підтвердження озвученим цифр на даний момент немає.

"Серед росіян лише 16% "впевнені, що розуміють"... цілі та завдання "спецоперації" (СВО - ред.). Підтримують проведення СВО 41%, не підтримують 48%, решта 11% не мають чіткої думки. Позитивно оцінюють дії президента щодо "спецоперації" 37%", - повідомив російський ресурс.

За його даними, лише 46% позитивно оцінили діяльність диктатора у питанні економіки та внутрішньої політики. Ще меншій кількості росіян (34%) подобаються зовнішньополітичні досягнення диктатора.

Крім того, повідомляє Telegram-канал, лише 45% опитаних погодились, що Путіну сьогодні немає альтернативи. Це нібито найнижчий показник за останні півроку, що триває війна з Україною.

"Жодної переважної більшості у Путіна немає і близько, рейтинги понад 80% підтримки висмоктані з пальця. Згуртування країни навколо президента - міф пропаганди", - пише російський ресурс.

За його даними, у російському суспільстві (як у так званих "елітах", так і серед простих громадян) чітко намітилося розчарування у Путіні, яке швидко наростає. І серед еліт такі настрої сильніші.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що підтримка війни у РФ різко впала відразу на 9%. Військовий психоз у Росії почав стихати.

Ми також писали, що холодильник перемагає телевізор: громадяни РФ поменшали довіряти диктатору Путіну.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини