29 червня 2022, 20:22

Останній цвях у кришку труни: "КамАЗ" потрапив до списку санкцій США

Автомобілебудівний гігант "КамАЗ", що дістався Росії від Радянського Союзу, опинився під санкціями США.

Останній цвях у кришку труни: "КамАЗ" потрапив до списку санкцій США

Диктатор РФ Володимир Путін добив чергове велике підприємство, яке дісталося йому у спадок від СРСР. "КамАЗ" опинився на межі виживання, потрапивши під нові санкції США.

Про це у своєму блозі у Telegram пише впливовий російський ресурс "Кремлівський мамкознавець".

Останній цвях у кришку труни: "КамАЗ" внесли до списку санкцій США. Нові американські обмеження перекривають доступ до імпортних компонентів навіть від партнерів з Китаю, що залишилися.

Це кінець, якщо врахувати, що "КамАЗ" ще й під санкціями Австралії, Канади, ЄС, Нової Зеландії, Швейцарії та Великобританії.

Стільки державних грошей платників податків туди влито, а локалізації нуль. Усе до гвинтика для збирання "КамАЗів" постачали через пагорб, навіть лінолеум у кабінах вантажівок. Нічого свого: від систем термо- та шумоізоляції, заглушок, датчиків, склопідйомників і замків для дверей до електроніки, систем очищення повітря, фільтрації, гідравлічних і гальмівних систем.

Когогіну (гендиректору "КамАЗу" - ред.) добре: він додому в Австрію махне, і кінці у воду. Що робити простим робітникам? Схоже, вішати робу на гачок й оновлювати резюме. А нинішнім власникам "КамАЗів" молитися, щоб вантажівка не стала десь на середині шляху, інакше з місця вона вже не зрушить.

Довідка: "КамАЗ" - державна компанія РФ, що спеціалізується на виробництві вантажних автомобілів, автобусів, електробусів, тракторів, комбайнів, дизельних двигунів і комплектувальних. Основне виробництво розташоване у місті Набережні Човни. У компанії працює близько 35 тисяч людей.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що США продовжують "затягувати зашморг" технологічної блокади Росії.

Ми також писали, що Китай підтримав санкції проти Росії, незважаючи на запевнення у "безмежному партнерстві".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини