16 травня 2022, 15:25

"Повернулися у целофані", – Злий Одесит показав фото великого цвинтаря загиблих в Україні військових РФ

Фотографії з Росії підтверджують значні втрати російської армії на території України.

"Повернулися у целофані", – Злий Одесит показав фото великого цвинтаря загиблих в Україні військових РФ

У російському місті Борзя (Забайкалля, РФ), де розміщено військову частину №06795, протягом останніх місяців значно збільшився цвинтар, на якому ховають загиблих на території України російських військових.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив військовий експерт Олександр Коваленко, наголошуючи на появі з лютого цілої алеї загиблих на території України військових.

"У Забайкаллі є таке за****я, як Борзя. Там проживає 29 000 осіб і розміщено в/ч №06795. У січні 2022-го військових цієї в/ч відправили на навчання до Білорусі, а у лютому вони стали повертатися у целофані. А це цвинтар у Борзі, який знатно збільшився з лютого. Там уже є ціла алея знищених в Україні борзян", - зазначає він.

Коваленко опублікував фотографію не лише цвинтаря, а й самого населеного пункту, відзначаючи глибоко депресивний характер міста неподалік кордону з Китаєм і Монголією.

"До речі, саме за****я Борзя ще те за****я, судячи з фото, а тому, що трапилося з військовослужбовцями в/ч №06795 в Україні, це найкраще, що могло з ними статися у їх нікчемному та безальтернативному сірому житті", - пише Коваленко.

У 2019 році Мінбуд РФ визнав Борзю найгіршим містом Росії.


За даними американського Інституту вивчення війни (ISW), раніше під час удару ЗСУ загинуло як мінімум 485 військовослужбовців 74-ї мотострілецької бригади (88% підрозділу). Понад 80 одиниць техніки РФ було розбито.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини