6 травня 2022, 13:27

ЗСУ зачепилися за вузли оборони та перемелюють армію РФ – Київ змусить Путіна повернути Донбас і Крим

Україна готує розгром окупаційної армії РФ, після чого Кремлю буде висунуто низку умов.

Становище російської армії, яка вторглася до України, з кожним днем погіршується. Київ чітко дав зрозуміти, що більше не піде Москві на поступки. А ЗСУ тим часом готують контрнаступ і розгром ЗС РФ.

Про це у своєму блозі у Telegram написав російський блогер, військовий і політичний оглядач Анатолій Несміян (Ель Мюрід).

За його словами, вже через тиждень був очевидним провал "спецоперації" Путіна. Єдиний варіант, за якого ця військова авантюра могла спрацювати, передбачав втечу з України президента Володимира Зеленського й обвал влади військової та політичної. Цього не сталося.

Тоді Кремль ще мав шанс "відповзти" зі збереженням обличчя. Проте влада РФ його упустила.

"Вже до початку березня стало зрозуміло, що все йде погано… Потрібно було вставати та закінчувати "спецоперацію" з будь-яким рахунком. Зрештою, зарядили б пропаганду, яка пояснила, що ми вже перемогли", - розповів Мюрид.

Путінський режим вибрав інший шлях. Як результат він дійшов у конфлікті до точки, яка не має для нього добрих ходів. Реальність дуже плачевна для Москви.

"Київ розміняв темп наступу російських сил на територіальні втрати, зачепився за вузли оборони та просто перемелює наступаючих, формуючи у глибині при цьому другий (а можливо, і третій) ешелон, які за місяць-півтора підуть у контрнаступ", - розповів російський блогер.

Повний розгром окупаційного угруповання РФ він прогнозує вже на початку наступного місяця, у червні. За підсумками контрнаступу ЗСУ, зазначив він, Київ висуне Москві нові вимоги, які включатимуть повернення Донбасу, Криму та виплати репарацій.

Натискання "червоної кнопки" для Путіна може призвести до погіршення ситуації у рази. Після цього РФ, ймовірно, перестане бути ядерною державою, а можливо, взагалі припинить існування.

Він вважає, що вже за 1-2 місяці українського контрнаступу Кремль змусять на капітуляцію.

Раніше Піонтковський розповів про безвихідь Росії: "Все вирішиться до 9 травня".

Ми також писали, що Жданов спрогнозував термін активної фази війни з Росією.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини