14 квітня 2022, 16:12

"Суркова на допитах жорстоко б'ють і принижують", – Невзоров

За даними джерел Невзорова, затриманого у Москві Суркова б'ють і принижують на допитах.

"Суркова на допитах жорстоко б'ють і принижують", – Невзоров

Заарештованого Владислава Суркова під час допитів у Москві жорстоко б'ють і принижують. Про це із посиланням на власні джерела повідомив відомий опозиційний російський журналіст Олександр Невзоров.

У своєму телеграм-каналі журналіст зазначив, що у рамках арешту Суркова також затримано кількох генералів ФСБ, яких підозрюють у крадіжці грошей, виділених на підготовку до військового вторгнення в Україну.

"Обхідними шляхами прийшла інформація, що і Славушку Суркова, і генералів ФСБ, взагалі всю гоп-компанію, яка навела шаленого Путіна на думку "заволодіти світом", на допитах жорстоко б'ють і принижують", – пише журналіст.

На думку Невзорова, бити Суркова на допитах особливого сенсу немає, оскільки протягом тривалого часу він виконував функції політичного консультанта.

З вересня 2013 року до лютого 2020 року Сурков у ранзі помічника Путіна виконував обов'язки куратора окупованої частини Донбасу.

Раніше Леонід Невзлін із посиланням на власні джерела у Москві підтвердив інформацію про арешт Суркова, якого підозрюють у крадіжці грошей, виділених на підготовку до війни з Україною.

Раніше повідомлялося, що у Росії заарештовано колишнього помічника глави Кремля Путіна Владислава Суркова.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини