13 квітня 2022, 13:36

"І ці виродки ще заперечували", – Казанський про заяву Міноборони РФ щодо України

Зізнання російських військових і Царьова про ракетні удари по вокзалах України обурили Мережу.

"І ці виродки ще заперечували", – Казанський про заяву Міноборони РФ щодо України

У соціальних мережах відреагували на заяву Міноборони Росії про перехід російської армії до завдання авіаційних і ракетних ударів по великих залізничних вузлах України. Один із ракетних ударів по Краматорську напередодні закінчився загибеллю 57 людей, ще 109 отримали поранення різного ступеня важкості.

Своєю чергою російський колаборант і колишній нардеп від "Партії регіонів" Олег Царьов із натхненням цитує заяву Міністерства оборони РФ із визнанням тактики завдання ракетних ударів по залізничних станціях.

Відомий український журналіст і блогер Денис Казанський у своєму телеграм-каналі зазначає, що після зізнань Царьова та Міноборони РФ будь-які заперечення ударів російської сторони по залізничних вокзалах України виглядають ще брехливішими.

"І ці виродки ще заперечували, що влучили по вокзалу у Краматорську. А потім, коли російська ракета знову вб'є десятки людей, вони знову напишуть: "Це не ми, це українці самі себе обстріляли, а у нас навіть ракет немає"", – пише Казанський.

Раніше повідомлялося, що у момент удару російськими окупантами по вокзалу Краматорська там було близько 4 тисяч мирних громадян.

Автор: Денис Казанский

Останні новини