8 березня 2022, 13:14

"Запам'ятайте цей пост", – Казанський передбачив, що вже незабаром чекає на Росію та її народ

Казанський передбачив наслідки російської капітуляції для самої Росії й окупованої частини Донбасу.

"Запам'ятайте цей пост", – Казанський передбачив, що вже незабаром чекає на Росію та її народ

Бойовики "ЛДНР" раділи, коли Путін їх визнав, бо думали, що тепер житимуть як у Росії. Але натомість вся Росія тепер перетворюється на одну величезну "ЛДНР", викинуту зі світової економіки. Про це заявив журналіст і блогер Денис Казанський.

У своєму телеграм-каналі журналіст спрогнозував майбутнє Росії, керівництво якої прирекло власне населення на злидні та бідність.

"Коли все закінчиться (а закінчиться неминуче, тому що режим 70-річних маразматиків не може існувати довго), еліти Росії неодмінно домовлятимуться із Заходом про те, як жити далі. Вічне протистояння з усім цивілізованим світом Росії не під силу, тому поразка Кремля неминуча. Терміни, умови капітуляції  це вже інше питання, але результат путінської авантюри заздалегідь відомий і альтернатив тут бути не може.

Так от коли все закінчиться та почнеться розбір польотів, неминуче почнуть шукати винних не тільки Україна чи Захід. У самій Росії їх теж шукатимуть, коли усвідомлять масштаби збитків і втрат. І оскільки самих себе росіяни винними ніколи не визнають, потрібен буде хтось, хто влаштує всіх, цап-відбувайло, на якого можна буде повісити все. Абсолютне зло для всіх сторін війни", – наголосив Казанський.

За його словами, з ймовірністю 99% таким зручним і загальним для всіх злом будуть оголошені бойовики "ЛДНР".

"Ті самі підбурювачі, з яких "все почалося". І не потрібно бути великим аналітиком, щоб це зрозуміти. Роками в окупаційну адміністрацію Луганська та Донецька Кремль набирав найогидніших персонажів, які викликали бридливість у нормальних людей.

Відверті садисти, на зразок Ходаковського, катували людей у підвалах, шахраї з "МММ", психопати, злодії й інші негідники, які 8 років грабували Донбас, – все це ідеальні кандидати на роль цапів-відбувайлів, оскільки навіть у Росії вони ніколи не викликали особливих симпатій. Вже дуже скоро, коли росіяни усвідомлять, що втратили своє нормальне життя, всіх цих діячів із "молодих республік" зненавидять щирою, всенародною та лютою ненавистю. І коли настане час, першими кидатимуть у них камені саме жителі РФ, пригадають і "російську весну", і "референдум", і багато чого ще.

Запам'ятайте цей пост", – наголосив Казанський.

Раніше артилеристи української армії вразили колони російської бронетехніки масованим вогнем із САУ.

Останні новини