7 березня 2022, 15:58

"Цікаво, вони зовсім тупі?" – Казанський прокоментував нові вимоги РФ до України

Росія досі не зрозуміла, що будь-які угоди з РФ після падіння режиму Путіна буде ліквідовано, заявив Казанський.

"Цікаво, вони зовсім тупі?" – Казанський прокоментував нові вимоги РФ до України

Відомий український журналіст і блогер Денис Казанський прокоментував пред'явлення російською владою нових вимог до України, які містять відмову від Криму, Донбасу та від вступу до НАТО. У своєму телеграм-каналі Казанський відзначив відсутність адекватності й інтелекту у керівництва Росії, яке не розуміє, що неминуче чекає на РФ.

"Цікаво, вони зовсім тупі? Ну зрозуміло ж, що навіть якщо й вдасться зараз змусити Україну силою та терором піти на якісь поступки, все одно це існує рівно стільки, скільки протримається режим 70-річного Путіна. Підписані під дулом пістолета договори ніхто у світі не вважатиме легітимними. Все одно рано чи пізно доведеться йти на нормалізацію відносин із Заходом і повертати крадене. Шалений дід не піде - так підуть ті, хто буде після нього", - пише Казанський.

На його думку, глава Кремля увійде в історію не "збирачем російських земель", а "божевільним диктатором", який відкинув Росію на кілька десятиліть тому, розв'язавши війну проти українського народу.

"Не залишиться Путін в історії збирачем російських земель, хоч би що він зараз вимагав, а залишиться божевільним диктатором, який відкинув Росію на десятиліття тому та замарав свій народ у крові українських дітей", - виявив Казанський.

Раніше Володимир Путін під час телефонної розмови з французьким колегою Еммануелем Макроном назвав "першочергові вимоги" Москви у переговорному процесі з Україною.

Автор: Денис Казанский

Останні новини