22 лютого 2022, 13:29

"Економіка РФ вже нагадує смертника, що конвульсує", – Коваленко озвучив грандіозні втрати

За спробу відновити Радянський Союз Москва втратила близько шести трильйонів доларів.

"Економіка РФ вже нагадує смертника, що конвульсує", – Коваленко озвучив грандіозні втрати

Напавши на Україну у 2014 році, Росія замість розвитку й економічного благополуччя своєї країни та громадян обрала шлях у прірву.

Про це у своєму блозі у Facebook пише український військовий експерт Олександр Коваленко, передає Діалог.UA.

За 8 років РФ лише на показнику ВВП втратила понад $5,5 трлн. Експерт надав конкретні цифри, показавши ступеневе погіршення ситуації з кожним роком.

Коваленко попереджає, що визнання президентом РФ Володимиром Путіним терористичних бандформувань "ДНР" і "ЛНР" найближчим часом принесе потужний удар. Наслідки будуть набагато серйознішими, ніж у 2014 році. Захід добре підготувався цього разу та більше не спостерігатиме за ситуацією збоку.

"Оскільки економіка РФ вже нагадує смертника, що конвульсує, то єдине, що залишилося зробити, прикласти подушку до його обличчя, щоб не мучився", – підсумовує військовий експерт.

Діалог.UA писав, що журналісти британського видання Daily Mail закликають Захід запровадити санкції проти "жорстокого головоріза" (Володимира Путіна), який хоче "розірвати" Україну.

Нагадаємо, російський політолог Андрій Піонтковський вказав на позитивний для України момент від визнання Путіним "ЛДНР".

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини