31 січня 2022, 21:31

"Путін не зможе підняти рейтинги війною проти України, кримський запал зник", – Колесников

Президент РФ Володимир Путін нічого не виграє, здійснивши нове вторгнення в Україну, впевнений Андрій Колесников.

"Путін не зможе підняти рейтинги війною проти України, кримський запал зник", – Колесников

Нова військова операція в Україні не дозволить президентові РФ Володимиру Путіну підняти зі дна свій рейтинг.

Таку думку в етері радіостанції "Эхо Москвы" 31 січня висловив співробітник Московського центру Карнегі Андрій Колесников.

Колесников попередив, що Кремль за допомогою своєї пропагандистської машини цілком може переконати населення у необхідності війни. Однак жодної користі такий конфлікт владі РФ не принесе, впевнений він.

За словами експерта, російське населення вкрай розчароване у своїй владі.

“Мобілізувати нас, як то кажуть, "ралі навколо прапора", підняти рейтинги Путіна до якихось суттєвих величин не вдасться. Не готові люди мобілізуватися... З 2018 року ця мілітарна мобілізація зникла. Ось усі ці зовнішньополітичні перемоги, народ каже: "Окей, ми вже great again (великі знову  ред.). Чудово! Нас всі бояться, просто тікають від нас. Але ми вже самі налякалися". 56% кажуть, що їх найбільший страх – це світова війна... І це все після пенсійної реформи... народ вважає себе дещо обдуреним... Зник запал через кримський консенсус... Ну США, ну НАТО, ну вороги... Що далі? Від цього що, краще почнемо жити, якщо ми визнаємо їх ворогами та підемо на них із танками разом із Лукашенком?” – пояснив Колесников.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що російська журналістка Юлія Латиніна назвала причину, через яку Путін відмовився йти на новий конфлікт з Україною.

Ми також писали, що український дипломат Осипенко назвав три причини, чому Путін не піде на вторгнення.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Сеть

Останні новини