29 грудня 2021, 15:26

"Йшов восьмий рік війни", – у Мережі скандал через рішення харківської поліції щодо російських авто

Казанський обурений тим, що на восьмий рік війни з Росією українська поліція купує російські автомобілі.

"Йшов восьмий рік війни", – у Мережі скандал через рішення харківської поліції щодо російських авто

Національна поліція України взяла у лізинг російські автомобілі "Нива", спричинивши обурення користувачів соціальних мереж.

Відомий український блогер і журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook опублікував інформацію про те, що управління поліції у Харківській області планує придбати у лізинг шість автомобілів російського виробництва на суму понад 3 000 000 гривень.

Відповідний тендер було опубліковано на сайті публічних закупівель Prozorro.

Казанський обурений тим, що на восьмий рік війни з Росією українська поліція купує російські автомобілі. Більш того, блогер не розуміє, як можна було зробити вибір на користь авто настільки низької якості.

"Йшов восьмий рік війни. Українська поліція брала у лізинг російські тази "Нива". Гаразд, я розумію, війна їх не хвилює. Але навіщо їздити на цьому л***ні?" – пише Казанський.

На Dubai Airshow 2021 раніше відбулася презентація російського винищувача "п'ятого" покоління Checkmate, проте злетіти російський літак так і не зміг. Натомість росіяни підняли у повітря модернізовану версію старого радянського літака "Су-27", модель якого була розроблена у СРСР у 1977 році.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що новітній російський винищувач Checkmate виявився нецікавим для світу: "Заявок не надходило".

Автор: Денис Казанский

Останні новини