6 грудня 2021, 14:36

Лещенко звинуватив Гордона: "Ти вчинив злочин, який переслідуватиме тебе все життя"

Журналіст висунув звинувачення на адресу Гордона, який продовжує стояти на своєму.

Лещенко звинуватив Гордона: "Ти вчинив злочин, який переслідуватиме тебе все життя"

Журналіст і блогер Сергій Лещенко виступив зі звинуваченнями на адресу журналіста Дмитра Гордона, який на одному з етапів своєї кар'єри активно рекламував золоті піраміди Ю Шинсе під виглядом чудодійного засобу, який нібито здатний лікувати та зцілювати людину від усіх хвороб, включно з онкологією.

У ході етеру на своєму YouTube-каналі Лещенко заявив, що Гордон вчинив злочин проти людяності, оскільки рекламував продукцію шахраїв.

"Гордон, якщо ти мене чуєш, ти зрозумієш. Ти чинив злочини проти людяності, тому що ти людям, які хворіли на невиліковні хвороби, які, можливо, могли врятувати своє життя, якби звернулися до лікарів, вони йшли до таких шарлатанів і слухали, що потрібно якимись пірамідками лікуватися. І закінчилося це смертями людей – на твоїх руках смерті людей. І ти можеш складати свої мультимільйонерські капітали будь-де, але це буде переслідувати тебе все життя", – заявив Лещенко.

Своєю чергою Дмитро Гордон відповів на звинувачення щодо участі в афері та заявив, що впевнений у лікувальних властивостях піраміди. За його словами, прилад має всі сертифікати та ліцензії МОЗ, випробуваний у клініках, реально допомагає боротися з важкими захворюваннями.

Гордон стоит на своем и говорит, что его пирамидки годами проходили клинические испытания в ведущих клиниках pic.twitter.com/GlpqtBYWT0

— Zar Zar (@ZarUA500) December 6, 2021

Раніше у соціальних мережах обговорювали діаметральну зміну позиції журналіста Дмитра Гордона щодо роботи апарату РНБО та його керівника Олексія Данілова, яких журналіст ще нещодавно називав "верхом роботи українського патріота".

Раніше Гордон нецензурною фразою прокоментував пресмарафон Зеленського.

Автор: Сергей Лещенко

Останні новини