30 листопада 2021, 12:01

"Талібан" визнав Крим російським – експерт Фурса вказав на повну "самотність Кремля"

Радикальне ісламістське угрупування "Талібан", яке керує Афганістаном, вважає, що Кримський півострів належить РФ.

"Талібан" визнав Крим російським – експерт Фурса вказав на повну "самотність Кремля"

Блогер та експерт Сергій Фурса опублікував свої міркування на тему, навіщо Кремлю визнання екстремістів щодо окупації українського півострова, пише Діалог.UA.

Спікер талібів Забіхулла Муджахід заявив: "Ми на боці людей, які живуть у Криму, і потрібно слухати, чого вони хочуть, тому що люди мають право голосу. Якщо люди хочуть жити у Росії, ми згодні з ними".

Фурса у своєму Facebook зазначив, що такій заяві передувала серйозна робота російських дипломатів і спецслужб. Екстремістам за ці слова Москва пообіцяла щось цікаве для них.

"На що це має вплинути? Підняти рівень гордості у росіян? Дивіться, "Талібан" з нами? "Крим і Кабул наш"? Путін усіх переміг і домігся поваги у світі? Чи вони думають, що це підвищує легітимність крадіжки?" - ставить запитання експерт.

Він зазначає, що тим, хто сидить за кремлівською стіною, хочеться почути схвалення своїх протизаконних дій із захоплення чужих територій хоча б від "Талібану".

"Ось вона, справжня самота. Самотність у Кремлі, коли поговорити нема з ким і хочеш, щоб тебе визнали хоча б лідери середньовічних терористів", - наголошує Фурса.

Нагадаємо, ІА "Росія сьогодні", куди входить РІА "Новини" та Russia Today, зажадали від своїх співробітників більше не називати "Талібан" терористичною організацією. У соцмережах відреагували на цю новину однією пропозицією: "Людожерські режими поважають один одного".

Раніше Зеленський назвав імена політиків, які "втратили Крим і Донбас".

Автор: Сергей Фурса

Останні новини