8 листопада 2021, 08:04

Експерт про загибель чемпіона з джиу-джитсу у Кирилівці: "Пропаганда працює на повну"

У курортному смт Кирилівка у Запорізькій області ножем у серце вбили 26-річного чемпіона з джиу-джитсу Миколу Балабатька.

Експерт про загибель чемпіона з джиу-джитсу у Кирилівці: "Пропаганда працює на повну"

Батько загиблого юнака каже, що його син став жертвою вихідця з ОРЛО, якому не сподобалась українська мова.

Політичний експерт Андрій Смолій зазначив, що подібні злочини стали наслідком безкарності сепаратистів і колаборантів, а також відвертої ненависті частини населення до всього українського.

"Поки Кива розстрілює портрети Бандери та Шухевича або Бужанський з іншими "слугами" воюють проти єдиної мови у Парламенті, їх послідовники готові убивати та зневажати, калічити й просто принижувати все українське", - пише експерт.

Крім того, на ставлення українців впливає російська пропаганда, яка працює у країні на повну.

"Згадайте, як усе літо до нас їздили російські гастролери, як влада дозволяє усіляких "Сватів" на телебаченні, як відверто та цинічно порушується закон про мову, зрештою, як СБУ заплющує очі на усяких Кив та інших агентів Кремля", - обурився Смолій.

Як повідомляв Діалог.UA раніше, батько загиблого Миколи Балабатька розповів, що його син загинув від поранення ножем у серце. Юнак помер на руках поліціянта, який до останнього намагався допомогти.

Влітку 2021 року блогерка з Києва образила українську мову, не соромлячись своїх висловлювань. Після цього компанії AllStars-IT, де дівчина була на випробувальному терміні, оголосила про припинення роботи з нею.

До цього мешканка Харкова та її діти викинули українські паспорти, розлютившись на відмову у вильоті до турецького Стамбула.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Андрей Смолий

Останні новини