14 жовтня 2021, 21:28

З'явилася реакція жителів Донецька на появу у місті площі на честь Мотороли

Жителі Донецька обурені появою у місті площі Мотороли. Люди різко розкритикували рішення окупаційної влади.

З'явилася реакція жителів Донецька на появу у місті площі на честь Мотороли

З'явилася реакція жителів окупованого Донецька на появу у місті площі на честь Мотороли Арсена Павлова. Після публікації інформації у донецьких телеграм-каналах і соцмережах люди почали різко критикувати рішення окупаційної влади.

Жителі міста відзначають, що саме російський найманець на прізвисько Моторола став одним із символів окупації Донбасу, яка обернулася для місцевих жителів руйнуванням інфраструктури, війною й економічною розрухою.

Користувачі згадали відео, на якому Моторола з підствольного гранатомета розстрілює будівлі у Донецьку. На резонансному відео оператор цікавиться у Павлова: чи немає людей у тому місці, куди він стріляє, на що російський терорист відповідає: "Мені пох**".

У коментарях користувачі висказали все, що думають про рішення окупаційної влади:

"Автомийнику та шкуродеру пам'ятник. Браво.

Бомжі оцінять.

Яке ж дно.

Краще б гроші ні на цього біса витрачали, а на лікарню якусь, на медикаменти".

ЗМІ повідомляли, що мешканці російського Санкт-Петербурга на постійній основі зафарбовують графіті із зображенням найманця "ДНР" Арсена Павлова, який брав участь в окупації Донецької та Луганської областей у 2014 році, пише "ОстроВ". Автор ідеї нанести зображення визнаного в Україні терористом Павлова (кличка Моторола) Вадим Шах-Назаров обурився вчинком жителів міста та зазначив, що нанесення зображення було погоджено з російською владою.

Раніше в Інтернеті було опубліковано архівне відео про російського терориста Арсена Павлова на прізвисько Моторола, якого росіяни вважають героєм війни на Донбасі. Фрагмент відео довгий час переховувався, оскільки показує реальну суть так званих "російських добровольців" і одного з найвідоміших російських бойовиків першої хвилі окупації Донбасу 2014 року.

Автор: Сеть

Останні новини