12 жовтня 2021, 12:14

"Це визнання свого безсилля", – Казанський пояснив грубу заяву Москви у бік України

Казанський зазначив, що Москва не може змиритися з втратою України, коментуючи опублікований напередодні матеріал Дмитра Медведєва.

"Це визнання свого безсилля", – Казанський пояснив грубу заяву Москви у бік України

Викликала широке обговорення у соціальних мережах стаття колишнього російського президента та прем'єр-міністра Дмитра Медведєва про Україну фактично є визнанням повного безсилля Москви, яка протягом 7 останніх років так і не змогла здобути перемогу над Україною у ході гібридної війни.

Про це у своєму YouTube-каналі заявив відомий український журналіст і блогер Денис Казанський, коментуючи опублікований напередодні матеріал Медведєва.

Український журналіст зазначив, що, незважаючи на велику кількість колосальних внутрішніх проблем Росії (різке зростання кількості авіакатастроф), Москва не може змиритися з втратою України та постійно повертається до обговорення українського питання.

"Колишній російський президент скаржиться, що Україна така-сяка не хоче поступатися Путіну та його упоротим вимогам і лягати під Москву. Медведєв опустився до безсилої лайки й обговорення національності Володимира Зеленського.

По суті вся стаття - це таке ось ображене скиглення та визнання власного безсилля. І що найголовніше, у цій же статті абсолютно жодним словом не згадується, що сталося у 2014 році.

Чи не згадується про те, як Росія захопила Крим, тобто вони спочатку анексували частину нашої території, а тепер вони нам пред'являють претензії за те, що ми не хочемо з цим змиритися, тобто Україна погана, тому що вона не хоче змиритися з окупацією частини власній території", - зазначив Казанський.

Повний текст статті на своїх сторінках виклало видання "Коммерсант". Медведєв почав статтю з того, що українці все ще знаходяться у пошуках своєї ідентичності. При цьому заявив, що уряд країни досі не має "стійкої самоідентифікації". Згадав Медведєв і президента України, заявивши, що той все життя говорив російською мовою та довгий час працював у Росії, проте, прийшовши до влади, змінив свою політику і мову.

Раніше ми повідомляли, що, зі слів Пугачова, Дмитро Медведєв планував йти на другий президентський термін, однак різко змінив своє рішення через добу.

Нагадаємо, після виборів до Держдуми Росії партія "ОПЗЖ" привітала "Єдину Росію" та Дмитра Медведєва з "упевненою" перемогою.

Автор: Денис Казанский

Останні новини