20 вересня 2021, 14:44

Стало відомо, що сказав Разумков про хабарі у 50–100 тисяч за голоси щодо відставок: "Спалив останні мости"

Дмитро Разумков вважався одним з найбільш грамотних політтехнологів, а зараз допустив технологічну помилку та може позбутися посади.

Стало відомо, що сказав Разумков про хабарі у 50–100 тисяч за голоси щодо відставок: "Спалив останні мости"

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив про те, що хоче звернутися до антикорупційних органів через поширену в ЗМІ інформацію про можливі хабарі у 50, 70, 100 тисяч за голос за деякі відставки у Раді, які нібито пропонують нардепам.

Свою заяву під час погоджувальної ради Разумков закликав сприймати як депутатське звернення. Він акцентує на тому, що поширена інформація не відповідає дійсності.

Така заява спікера ВР не залишилася без уваги. Як пише Телеграм-канал "Вертикаль", ці слова Разумкова та спроба показати себе жертвою можуть "обійтися йому втратою шансів політично вижити після можливого зняття з посади спікера".

Він сам перетворив ситуацію на шоу і таким чином "спалив останні мости" для компромісу з Офісом президента.

Він відверто переграв, коли вирішив себе показати слабким і скривдженим. Українці вже давно люблять переможців, і технологія жертви у його випадку спрацює у мінус.

"Ми здивовані, адже Разумков на ринку вважався одним з найбільш грамотних політтехнологів. Схоже, робота з піарниками Ахметова не пішла йому на користь. Ахметовських на ринку вважають одними з найбагатших і найтупіших", - наголошується на каналі.

Раніше повідомлялося, що глава депутатської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія збирає голоси для голосування щодо відставки спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Як писав Діалог.UA, Разумков знову захворів COVID-19 і пішов на самоізоляцію.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Сеть

Останні новини