10 августа 2015, 15:28

Шокуючі кадри того, як маленька дівчинка-водій мчить за кермом через місто

В інтернет мережі розмістили шокуючі кадри того, як маленька дівчинка мчить на автомобілі, серед міського руху. В той час, коли її батько сидить на задньому сидінні і говорить: "їдь обережно".

Спливли шокуючі кадри маленької дівчинки, яка мчить за кермом автомобіля через місто. Дівчина була знята за водінням автомобіля по чотирисмузній дорозі. Вона обганяє інші автомобілі і, нарешті, припарковується в одному з міст в Китаї.

Не відомо, де відео було знято, але кадри з'явилися 9 серпня на Weibo, китайській версії Twitter.

На початку відео, батько повчає свою дочку “їдь обережно”. Чути, як дівчинка, яка ще маленька, щоб говорити правильно, лепече увесь час. Вона їде сидяче і дістає до педалів за допомогою розширення під ногами. Пізніше батько говорить: "будь обережною, коли обганяєш інший автомобіль".

Нарешті,через дві хвилин у відео, батько запитує в дочки, чи може він узяти керування у свої руки.

Весь матеріал був знятий з жінкою в пасажирському сидінні, мабуть, мамою дівчинки. Наприкінці відео, дівчинка сіла на пасажирське сидіння і поклала щось на зразок соски-пустишки в рот. Її батько, тим часом, зняв підтримку, яка використовувалась, щоб дитина досягала педалів.

Після опублікування відео , китайські користувачі Інтернету, висміяли батьків за їх безвідповідальність. Багато хто вважає, що це, як азартна гра з їх життям. Батьки також ризикували життям інших водіїв.

Інцидент в даний час розслідується владою.

Последние новости