23 марта 2017, 22:19

Колишній чоловік вдови російського депутата Вороненкова працював кілером у ФСБ – експерт

Відомий політичний експерт Бачо Корчілава розповів цікаву деталь про колишнього чоловіка вдови екс-депутата російської Думи Дениса Вороненкова.

Колишній чоловік вдови російського депутата Вороненкова працював кілером у ФСБ – експерт

Передає "Диалог.UA".

Корчілава розповів, що Марія Вороненкова у першому шлюбі перебувала із авторитетним в Росії "злодієм у законі". За його інформацією, дана особа є штатним кілером російських спецслужб.

"Перший чоловік Максакової (дружина Вороненкова) є авторитетним "злодієм в законі" у Російській Федерації. Це її громадянський перший чоловік, його вважають штатним вбивцею ФСБ", – повідомив він.

Корчілава вважає, що це вбивство є сигналом для України. На його думку, необхідно серйозно задуматися над зміною системи, оскільки подібні речі вже відбуваються не вперше.

"Коли система слабка, завжди бувають такі шторми. Це не вирок системі, але це напевно черговий сигнал сісти і задуматися над тим, як треба все змінити", – відмітив експерт.

Зазначимо, що правоохоронці вважають, що, ймовірно, вбивця Вороненкова брав участь в АТО. Про це свідчать знайдені у нього боєприпаси. Зокрема, на тілі кілера були виявлені застарілі кульові поранення. Також ще одна куля випала з одежі вбивці.

Раніше повідомлялося, що до організації вбивства екс-депутата російської Думи Дениса Вороненкова причетний близький до Путіна генерал Олег Феоктистов.

Последние новости