16 травня 2024, 07:57

Коваленко навів докази того, що Керченський міст окупанти використовують у військових цілях

Коваленко не згоден із думкою деяких аналітиків, що Керченський міст більше не використовується окупантами для перевезення озброєнь.

Коваленко навів докази того, що Керченський міст окупанти використовують у військових цілях

Не так давно низка західних ЗМІ опублікувала матеріал про те, що Кремль нібито не використовує у військових цілях Керченський міст.

Військовий експерт Олександр Коваленко на своїй сторінці у соцмережі довів протилежне, навівши цілу низку доказів.

Залізницею, яку будує ворожа армія з Криму до Ростова через Донбас, не провезти велику кількість військової техніки й обладнання. Дуже часто партизани з руху "Атеш" публікують фото з Криму, на яких видно багато військової техніки. Коваленко впевнений, що вона потрапила на півострів не з неба.

Перевезення військової техніки Керченським мостом триває. А Коваленко здивований деякими OSINT-аналітиками, які у цьому питанні повинні розбиратися набагато більше, ніж середньостатистичний споживач інформації.

Окупанти перевозять по мосту цистерни з пальним для військової техніки, а пасажирські поїзди використовують для перевезення особового складу ЗС РФ.

Крим відігравав і відіграватиме роль транзитного, логістичного вузла, поки існує Керченський міст. Жодна нова логістична гілка не зможе працювати 24 години на добу, саме тому міст необхідно і далі атакувати, вважає Коваленко.

Раніше OSINT-аналітики знайшли нові шляхи доставки військової техніки на окуповану територію.

Нагадаємо, Коваленко вже не раз спростовував думку деяких експертів про те, що окупанти більше не використовують Керченський міст у військових цілях.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини