14 травня 2024, 13:16

"Пора їх з України видворяти", – Коваленко обурений матеріалом відомого ЗМІ про війну

Після виходу матеріалу The New York Times з різкою критикою видання виступив український військовий експерт Олександр Коваленко.

"Пора їх з України видворяти", – Коваленко обурений матеріалом відомого ЗМІ про війну

В Україні розгорається скандал, пов'язаний із публікацією американського видання The New York Times, яке сьогодні зранку вийшло з матеріалом, що ґрунтується на інтерв'ю глави військової розвідки України Кирила Буданова. Журналісти не тільки змінили контекст його висловлювань і спотворили його слова, а й додали у матеріал російські наративи про обстріл Бєлгорода й обвалення під'їзду у житловій багатоповерхівці.

Після виходу матеріалу з різкою критикою видання виступив український військовий експерт Олександр Коваленко. Він назвав видання "смітником" і закликав видворити журналістів The New York Times із країни.

"Дорогі друзі! New York Times як був смітником, так ним і залишається. Одна справа, коли ці нікчемні хайпожори спотворюють слова цивільних експертів і аналітиків, а зовсім інша, коли офіційних осіб із відповідними повноваженнями. New York Times - це не ланцюгові пси демократії, New York Times завжди були, є та будуть шавками хайпу.

Мені здається, пора цю контору з України видворяти", - почерпнув експерт.

Раніше NYT опублікувала замітку, в якій з посиланням на Буданова озвучила передбачувані цілі Кремля на Півночі України.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини