10 травня 2024, 15:01

Ексдруг Путіна Сергій Пугачов охарактеризував Шойгу, з яким часто спілкувався у неформальній обстановці

Олігарх Сергій Пугачов назвав Сергія Шойгу, який очолює Міноборони РФ, абсолютно невидатною людиною.

Ексдруг Путіна Сергій Пугачов охарактеризував Шойгу, з яким часто спілкувався у неформальній обстановці

Російський опозиціонер, банкір і мільярдер, ексдруг Путіна Сергій Пугачов, який раніше тісно спілкувався у неформальній атмосфері із Сергієм Шойгу, під час спецстриму з Дмитром Гордоном і Олесею Бацман розповів, що з себе представляє міністр оборони РФ як людина.

"З одного боку, він такий пихатий, але, з іншого, постарів, тобто навіть виглядає по-іншому. Раніше він був лощеним, завжди носив із собою камери, коли очолював МНС. Нічого видатного. Дійсно, я дуже багато часу спілкувався з ним і так, і сяк із різних приводів, але здебільшого, звісно, неформально. Знаєте, він такий краснобай", - охарактеризував міністра оборони РФ Сергій Пугачов.

У молодості Шойгу був комсомольським лідером: очолював якийсь трест в Абакані, а потім хотів бути президентом Туви, але програв. Згодом амбітний чиновник потрапив "по комсомольській лінії" до Москви, очолив МНС і просувався кар'єрними сходами. Потім став губернатором Московської області. Це було межею мрій: пенсія, гроші, Рубльовка, продаж ділянок. І раптом його Путін висмикнув із цього райського життя та сказав: "Будеш міністром оборони недовго, підберемо нового".

"І ось він уже на війні, - сказав Пугачов. - У нього всі його перспективи накрилися, та йому це не додає оптимізму. А грошей у нього і до Міноборони було більше, ніж у будь-яких олігархів".

Також ексдруг Путіна спрогнозував, що скандал з арештом заступника Шойгу незабаром замнуть.

Автор: Сеть

Останні новини