24 квітня 2024, 15:31

"Арешт Іванова – початок відкритої кланової війни у Кремлі, наближається бійка", – Майкл Накі

Арешт у Росії заступника міністра оборони Тимура Іванова – це свідчення "бійки бульдогів під килимом" у Кремлі.

"Арешт Іванова – початок відкритої кланової війни у Кремлі, наближається бійка", – Майкл Накі

У РФ заарештовано заступника міністра оборони Тимура Іванова за звинуваченням в отриманні хабара в особливо великому розмірі. Ця подія не має нічого спільного із боротьбою з корупцією.

Про це у своєму блозі у Telegram пише відомий російський блогер, журналіст та опозиціонер Майкл Накі.

Він запевнив, що з арештом Іванова у Міноборони РФ рівень корупції не зменшиться.

"Не можу приховати радості щодо арешту Іванова. Зрозуміло, що з корупцією це все ніяк не пов'язано та жодного її зниження не планується (і добре, чим більше корупції у МО, тим краще), тож не переживайте ті, хто турбувався, що не буде кому красти, поки Іванов у "Лефортово", - написав Накі.

Арешт Іванова, на його думку, є початком відкритої кланової війни у вищих ешелонах російської влади. Варто чекати кроку у відповідь від міністра оборони РФ Сергія Шойгу, який фактично втратив свого скарбника.

"Думаєте, Шойгу стерпить, що в обхід його закрили близького, якого він тримав поруч років? Міністр оборони розуміє, що хтось щось Путіну нашіптав. Тепер шепотітиме Шойгу. І те, що це все перейшло у публічну площину, говорить про те, що бої там точаться вже давно", - повідомив журналіст.

Він підозрює, що найближчим часом розпочнеться справжнє "побоїще" за будівництво у військовій сфері. Саме цей напрямок, нагадаємо, курирував довгі роки Іванов як заступник міністра. Шойгу, очевидно, відчайдушно битиметься за те, щоб зберегти своє крісло міністра.

"Загалом, побажаємо успіхів усім сторонам, особливо з огляду на те, що тепер боротьбою один з одним вони будуть зайняті набагато більше, ніж ситуацією на лінії фронту", - констатував Накі.

Нагадаємо, заступника Шойгу Тимура Іванова затримано не за корупцію, а за держзраду.

Редакція сайту не відповідає за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Автор: Сеть

Останні новини