23 квітня 2024, 12:13

"Росія піде ва-банк", – Жданов роз'яснив слова Буданова про важку ситуацію у травні – червні

Найближчими місяцями РФ спробує піти ва-банк одночасно на всіх фронтах, вважає військовий експерт Олег Жданов.

"Росія піде ва-банк", – Жданов роз'яснив слова Буданова про важку ситуацію у травні – червні

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю "ВВС Україна" спрогнозував, що у середині травня - на початку червня на Україну чекає важка ситуація, але Армагеддону при цьому не буде.

Цю заяву глави розвідки роз'яснив полковник запасу ЗСУ Олег Жданов в інтерв'ю Євгенії Кутновій для YouTube-каналу "Фабрика новин".

"Я думаю, що РФ спробує піти ва-банк, причому одночасно на всіх фронтах. Росіяни чудово розуміють, що нам потрібно десь місяць - максимум півтора для того, щоб отримати більшу частину американської допомоги та почати формування підрозділів і комплектування наших бригад тим, хто приходить. озброєнням", – зазначив військовий аналітик.

За словами Жданова, якесь озброєння, особливо боєприпаси, можуть бути поставлені за лічені дні, а ось розподілити бронетехніку буде вже складніше, саме тому Росія спробує піти ва-банк, і її "похід" буде комплексним.

Росіяни спробують підняти все, що тільки можна, в інформаційному полі з метою дискредитації та дегуманізації України. Вони намагатимуться намалювати картину, де надання зброї – це прагнення США пролити якнайбільше крові. Таким чином ворог підмінює поняття, мовляв, не РФ вторглася в іншу країну та намагається вбити якнайбільше військових і цивільних людей, а також захопити території, а зброю, що надається Америкою, породжує нове кровопролиття та продовжує цю війну.



Раніше Олег Жданов припустив, куди РФ спрямує 300-тисячну армію: "Не можна оголосити перемогу, не досягнувши мети".

Автор: Олег Жданов

Останні новини