10 квітня 2024, 12:21

Теракт у "Крокусі" не останній: Цезар зі "Свободи Росії" розповів, яку стратегію обрав Кремль

Кремль підвищуватиме градус істерії у російському суспільстві за допомогою нібито "українських" терактів для того, щоб росіяни добровільно почали тікати до військкоматів.

Теракт у "Крокусі" не останній: Цезар зі "Свободи Росії" розповів, яку стратегію обрав Кремль

Заступник командира Легіону "Свобода Росії" Максиміліан Андронніков із позивним "Цезар" в інтерв'ю Дмитрові Гордону розповів про стратегію, яку обрав Кремль щодо власних громадян. На його думку, теракт у ТРЦ "Крокус Сіті Хол" був зроблений ФСБ нашвидкуруч, але наступні операції путінські поплічники готуватимуть ретельніше.

"Вони трохи покричали про український слід, але замовкли. Цілком можливо, що це тільки перший теракт із серії підготовлюваних. Природно, тепер вони готуватимуть їх краще. "Український слід" буде чіткішим, одними "візитками Яроша" не обійдуться", - спрогнозував російський доброволець.

За словами Андроннікова, влада РФ накачуватиме суспільство та підвищуватиме градус істерії для того, щоб недалекоглядні прихильники передач Соловйова та Скабєєвої все-таки побігли у військкомати.

"У будь-якому разі, я думаю, що мобілізувати будуть не тільки добровольців, а й строковиків, яких змушуватимуть підписувати контракт, - зазначив Цезар. - На практиці десь 30-40% строковиків його підписують. Там є ціла низка дуже простих технологій, починаючи з того, що їх можуть на пару-трійку днів замкнути у підвал без їжі, води, та вони підпишуть усе і поїдуть (в Україну - ред.)".

Автор: Сеть

Останні новини