5 квітня 2024, 11:58

Юрій Фельштинський назвав головний козир Путіна, крім ядерної зброї

У Путіна у руках опинився ще один козир, який, крім ядерної зброї, безпосередньо пов'язаний з Америкою, заявив історик Юрій Фельштинський.

Юрій Фельштинський назвав головний козир Путіна, крім ядерної зброї

Республіканська партія у США, яка під тиском Трампа блокує у Конгресі допомогу Україні, виявилася дуже серйозним козирем у руках Путіна. Далі, якщо Трамп буде президентом, Путін отримає ще більш серйозну перевагу на цілих чотири роки, а саме: усунення Америки від усіх європейських проблем, і тоді Європа залишиться сам на сам воювати з Росією.

Про це заявив російсько-американський історик, дослідник і критик путінського режиму Юрій Фельштинський в інтерв'ю для YouTube-каналу Politeka Online.

Крім того, росіяни змінили тактику, зазначив експерт. Користуючись тим, що в України немає нормального повітряного захисту, бракує літаків і ППО, окупанти приступили до руйнування великих міст. Харків - один із таких прикладів. Оскільки місто розташоване близько до Росії, обстріли відбуваються прямо з території РФ. При цьому союзники забороняють Україні завдавати ударів у відповідь по країні-агресору, що залишає Харків абсолютно беззахисним.

"Це приклад того, як не можна виграти війну, а, навпаки, можна тільки програти, якщо взяти установку на те, що не можна завдавати ударів по території РФ. Чи риє Захід цим собі могилу? Так, риє. Він відверто риє собі могилу й тим неподобством, яке зараз відбувається в американському Конгресі, й установкою на те, що Україні не потрібно давати наступальні види озброєння та дозволяти удари по РФ", - сказав Фельштинський.

Автор: Сеть

Останні новини