26 березня 2024, 13:29

Нащадки татаро-монголів: Герасимов розповів, чому українці та росіяни не один народ

Постійна експансія Росії, багатовікове безглузде завоювання нових територій у той час, як внутрішні райони занепадають, є підтвердженням генетичного зв'язку росіян і татаро-монголів.

Нащадки татаро-монголів: Герасимов розповів, чому українці та росіяни не один народ

Усі великі правителі Московії, Російської імперії та СРСР (Іван Грозний, Петро I, Сталін, Ленін, Путін і тисячі інших, хто коли-небудь приходив до влади у Росії) культивували татаро-монгольську спадщину. Уже одне це ясно показує, що українці та росіяни не той самий народ. Про це в інтерв'ю швейцарському виданню Neue Zürcher Zeitung заявив український письменник Сергій Герасимов.

Постійна експансія Росії, багатовікове безглузде завоювання нових територій у той час, як внутрішні райони занепадають, також є продовженням татаро-монгольської політики. Після завоювання пасовищ одного за іншим вони переходили на нові. Так тривало нескінченно, поки не було створено найбільшу імперію у світі. Ось чому Росія така величезна та така безглуздо велика: в її жилах досі тече кров Чингісхана.

Навіть якщо Путін вважає себе розумнішим за всіх, він робить очевидні логічні помилки.

Перше: якщо слідувати логіці Путіна, згідно з якою все, що колись належало імперії, залишається її частиною, то Росії доведеться віддати Курильські острови Японії, Виборг - Фінляндії, Калінінград - Німеччині, а Південь Сибіру та Далекий Схід - Китаю. Крім того, Крим належить Україні, оскільки київський князь Володимир завоював його у X столітті.

Путін також стверджує, що ні у чому не винен і нібито все почали американці, коли вирішили бомбити Сербію, що, на його думку, було незаконно. Тепер він вимагає права бомбити Україну, навіть якщо це незаконно.

Путін постійно змінює терміни, намагаючись надати брехні видимість правди. Він виправдовує своє рішення почати війну в Україні, стверджуючи, що там стався переворот.

"Але навіть якщо у Києві стався переворот, яке діло до цього Вам, пане Путін? Ви - президент Росії, та саме Росія обмежує Вашу юрисдикцію. З чого Ви взяли, що можете втручатися у справи іншої країни, якщо Вам не подобається, що там відбувається?" - зазначає Герасимов.

Раніше аналітики з ISW прокоментували слова Путіна про те, що за терактом у "Крокусі" стоїть Україна.

Автор: Сеть

Останні новини