16 березня 2024, 21:15

Тамар назвав прикордонне місто РФ, захоплення якого буде нищівною поразкою путінського режиму

Григорій Тамар переконаний, що втрата контролю над власними територіями буде ударом для Путіна.

Тамар назвав прикордонне місто РФ, захоплення якого буде нищівною поразкою путінського режиму

Журналістка "Фабрики новин" запитала у Григорія Тамара, яка подія для Путіна буде болючим ударом. На це військовий історик відповів коротко й однозначно, заявивши, що захоплення Бєлгорода помітно похитне чинний режим у РФ.

Інтерв'ю Григорія Тамара можна подивитися на каналі YouTube.

"Якщо завтра Легіон "Свободная Россия" візьме Бєлгород, то це буде нищівна поразка путіснкого режиму, історична поразка. Це набагато серйозніше, ніж коли ЗСУ звільняють Херсон, наприклад, тому що ЗСУ здійснюють військову операцію з деокупації свого населеного пункту, тобто це логічне продовження стану війни, а захоплення легіоном "Свободная Россия" Бєлгорода - це початок збройного повалення влади", - висловив свою точку зору військовий експерт.

Потім Григорій Тамар прокоментував чутки про те, що в Україні вже перебувають війська НАТО: "Що значить: протизаконно чи не протизаконно? Що може бути протизаконного, якщо суверенна держава звертається до якогось військового союзу з проханням посприяти у військовому відношенні, а союз розглядає позитивно цей запит. Що тут протизаконного? Україна - це незалежна держава, та вона діє так, як вважає за потрібне".


Автор: Григорий Тамар

Останні новини