5 лютого 2024, 07:33

Дикий розкрив неприємні факти про мобілізацію у цифрах: "Ми догралися..."

Аналітик Євген Дикий не став приховувати, що у ситуації, що склалася, 500 тис. людей потрібно мобілізувати вже зараз.

Дикий розкрив неприємні факти про мобілізацію у цифрах: "Ми догралися..."

Мобілізація у РФ триває понад рік, і за цей час їм вдалося поповнити своє угруповання в Україні більше ніж на 1 млн бійців, повідомив Євген Дикий. Ми воюємо з противником, який перевершує нас у рази, плюс втрати, а це означає, що потрібно мобілізувати помітно більшу кількість людей, ніж багатьма озвучена цифра у пів  мільйона.

Інтерв'ю Євгена Дикого для телеканалу "Прямий" можна подивитися на YouTube.

Ветеран російсько-української війни спробував донести важливу інформацію до кожного українця: "Загалом за рік і три місяці сумарно РФ доповнила свою армію десь приблизно на 950 тис. особового складу. До речі, ці цифри ще не враховують "вагнерівців", отже ще додаємо 100 тис. Виходить, що за рік і три місяці російська армія влила у цю війну проти нас понад мільйон особового складу".

"Ось вам і відповідь, що півмільйона - це те, що треба було б набрати просто зараз навесні, а загальні потреби становлять від 1 млн і більше. Насправді у нас ці люди є: у нас мобілізаційний резерв становить три - чотири мільйони приблизно, але це досі резерв", - зазначив важливий нюанс Євген Дикий.

Після цього військовий аналітик відкрито повідомив про проблему, з якою українська армія вже зіткнулася на сьогоднішній день: "Ми впираємося у те, що затягується час. Такі діалоги, як у нас із вами, треба було починати не пізніше жовтня 2022 року, та тоді б у нас був запас часу. Натомість ми догралися та почали відступати з деяких позицій, тому що їх нікому утримувати".

Раніше Дикий озвучив хитрий хід, який змінить позицію Орбана щодо України раз і назавжди.

Автор: Сеть

Останні новини