1 лютого 2024, 07:43

Жданов розповів про мудре рішення Залужного, без якого Київ був би вже захоплений росіянами

Військовий експерт Олег Жданов нагадав, що надії на перемогу українці можуть покладати тільки на Залужного.

Жданов розповів про мудре рішення Залужного, без якого Київ був би вже захоплений росіянами

Військовий експерт прокоментував чутки про відставку Залужного: "Розбіжності між Головкомом і президентом країни, на жаль, наростають і врешті-решт дійшли до того, що вихлюпнулися у загальний інформаційний простір".

Дізнатися аналітику актуальних подій від Олега Жданова можна з відео на каналі YouTube.

Про те що могло спонукати Зеленського відправити Залужного у відставку, військовий експерт сказав так: "Якщо вірити The Washington Post, то Залужний повідомив, що нам необхідно мобілізувати щонайменше півмільйона людей (я так розумію, що це на весь рік), а президент, найімовірніше, більше вболіває за рейтинги та бачить, яку реакцію викликає мобілізація у суспільстві. І він нещодавно зробив заяву, що нам не треба півмільйона мобілізовувати".

Також Олег Жданов попередив, чим усе для нас закінчиться, якщо ми вчасно не зможемо мобілізувати потрібну кількість людей: "Уже зараз ми прекрасно розуміємо, що на лінії фронту армія починає відчувати кадровий голод (брак особового складу), що може призвести до катастрофічних наслідків, тобто до прориву фронту з боку росіян і так далі".

При цьому офіцер ЗСУ вирішив загострити увагу українців на важливій інформації: "Я вважаю, що тандем Залужний і Шаптала - дуже вдалий варіант. Пам'ятаєте, я неодноразово говорив, що Залужний - це наш щасливий квиток. Зараз Залужний робить усе, щоб врятувати країну та витягнути нас зі збройного конфлікту. Ті рішення, які він ухвалював у перші місяці, яким дехто докоряє, що росіяни дійшли до Києва, то я вам скажу, що якби ми виставили армію на кордоні, то сьогодні б уже Київ був би під Москвою, захоплений російськими військами, тому що утримати фронт із тією армією ми не могли".

Автор: Олег Жданов

Останні новини