6 січня 2024, 16:38

Жданов назвав людину, яка буде першою, хто розвалить РФ: "Джерело новин в одному реченні"

Експерт Олег Жданов поділився цікавими новинами з РФ, де Кадиров зробив США оригінальну пропозицію.

Жданов назвав людину, яка буде першою, хто розвалить РФ: "Джерело новин в одному реченні"

"Важлива новина та вишенька на торті полягатиме у заяві Кадирова. Я завжди говорив, що, мені здається, Кадиров буде першим, хто розвалить це імперське утворення під назвою Російська Федерація", - несподівано заявив Олег Жданов.

Чергове аналітичне відео від Олега Жданова можна подивитися на каналі YouTube.

Військовий експерт пояснив, чому він думає, що саме Кадиров розвалить РФ: "Кадиров запропонував Сполученим Штатам зняти санкції зі своїх родичів в обмін на українських полонених. Тут просто джерело новин в одному цьому реченні. Це свідчить про те, що у Кадирова своя війна, у Кадирова своє бачення ситуації, у Кадирова є свої полонені, яких він утримує на території Чечні, та що там кажуть у Кремлі та які завдання ставлять на те саме так зване "СВО", як вони називають війну проти нас, Кадирову глибоко начхати".

Після цього офіцер ЗСУ розповів, чому Кадиров шукає шляхи зняти санкції зі своїх родичів: "Чому саме санкції з родичів зняти? Куди зазвичай корупціонери гроші ховають? Вони їх розкладають по родичах. Список полонених, яких Кадиров утримує та може передати в обмін на зняття санкцій з його родича, він передав американському розвіднику Скотту Ріттеру, який прибув до Грозного напередодні".

Раніше Жданов розповів, як глава ЦВК РФ "поховала вибори у президенти" та розвалила всю ідеологію "СВО".

Також Жданов пояснив, на що натякала "людина, схожа на Путіна" у своєму новорічному зверненні.

Нагадаємо, Жданов назвав подію, яка може призвести до деморалізації російської армії та її відступу.

Автор: Олег Жданов

Останні новини