4 січня 2024, 07:30

Мусієнко попередив, як довго триватимуть масовані ракетні удари: "У них амбітна мета..."

Військовий експерт Олександр Мусієнко не став приховувати, що небезпека ракетних ударів по Україні зростає.

Мусієнко попередив, як довго триватимуть масовані ракетні удари: "У них амбітна мета..."

Олександр Мусієнко змалював ситуацію з ракетними ударами по Україні: "У них залишається амбітна мета - це зруйнувати або хоча б пошкодити кільце ППО навколо Києва та тоді продовжувати ще масовані удари з метою знищення об'єктів цивільної інфраструктури, критичної інфраструктури. Є у них під прицілом і військові об'єкти, тобто вони намагаються вражати велику кількість цілей, але працюють наші засоби ППО, та ми бачимо гарний результат: десять із десяти збитих "Кинджалів. Це велике досягнення".

Думку Олександра Мусієнка про те, що чекає на українців найближчим часом, можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Головне, про що хотів сказати у своєму черговому аналітичному відео військовий експерт, це попередити українців про небезпеку: "Закликаю бути обережними й особливо цими днями, бо ризик ворожих атак дронами та ракетами є неймовірно високим і зберігатиметься впродовж найближчих кількох тижнів, і паузи між ударами можуть бути коротшими".

При цьому Олександр Мусієнко пояснив: для протидії ворогу нам потрібні далекобійні ракети, які потрібно виготовляти самим, а не сподіватися на те, що їх нададуть союзники України: "Нас цим ніхто не забезпечить, оскільки ви знаєте, що партнери нам не дозволяють західною зброєю наносити удари по території Росії. Ракети та дрони для нас дуже важливі, тому що ними ми зможемо бити по військових об'єктах ворога".


Раніше Мусієнко пояснив, чи можуть українців призовного віку позбавити права мати банківські рахунки та картки.

Також Мусієнко назвав реальну мету російського наступу, який не без причини почався саме зараз.

Автор: Александр Мусиенко

Останні новини