2 січня 2024, 14:15

"Тепер усе", – Арестович різко "перевзувся" після ракетного удару РФ

Арестович заявив, що після масованого ракетного удару з боку РФ припиняє поширення занепадницьких настроїв серед українців.

"Тепер усе", – Арестович різко "перевзувся" після ракетного удару РФ

Колишній радник глави Офісу президента України Олексій Арестович, який останнім часом поширював занепадницькі заяви та похмурі прогнози щодо війни з Росією, "перевзувся" й оголосив про закінчення "періоду залякування". Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, зазначивши, що переломним моментом у його публічній позиції є новий масований ракетний удар РФ по Україні.

"Офіційно повідомляю своїх читачів: період залякування з мого боку закінчено", - заявив він.

За словами Арестовича, проблеми України, про які він заявляв, нікуди не поділися. Однак після масованого ракетного удару з боку так званого "братнього народу" він обіцяє змінити вектор висвітлення війни. Він так само наголосив, що раніше Україна вже перебувала у складній ситуації навесні 2022 року на першому етапі російського вторгнення: тоді ситуація була вкрай важкою, проте Україна змогла вистояти.

Заява Арестовича викликала неоднозначну реакцію у суспільстві. Деякі українці сприйняли її з надією, інші - з недовірою, оскільки впродовж кількох останніх місяців він поширював суперечливі та занепадницькі настрої серед українців.

Раніше колишній радник глави Офісу президента Арестович потрапив у новий скандал, запропонувавши свою ідею закінчення війни з Росією.

Автор: Алексей Арестович

Останні новини