31 грудня 2023, 18:34

Арестович потрапив у новий скандал, запропонувавши умову миру з Путіним

Пропозиція Арестовича об'єднатися Україні та РФ і виступити з вимогами проти Заходу обурила аудиторію.

Арестович потрапив у новий скандал, запропонувавши умову миру з Путіним

Колишній радник глави Офісу президента Олексій Арестович потрапив у новий скандал, запропонувавши свою ідею закінчення війни з Росією. В інтерв'ю російській журналістці Юлії Латиніній він заявив, що Україна має виступити з пропозицією й укласти мир із Росією, звернувшись до Путіна.

Фрагмент відео опублікував журналіст і експерт Ігор Яковенко.

Арестович вважає, що Україна та Росія спільно мають висунути вимоги Заходу.

"Путіну треба прийти та сказати: "Дорогі друзі, Володимире Володимировичу! Давайте укладемо мир із вами? Але ми його укладемо особливо хитрим чином: ми пред'явимо колективний позов Заходу, Україна з Росією разом. Захід нам винен усе. І їм скажемо чудову річ: "Хлопці! Ваша спроба спиратися на структури, сформовані 1945 року та померлі 1989 року, не працюють - нам потрібно будувати нову колективну систему безпеки з урахуванням реальних інтересів усіх сторін", - заявив Арестович.

Користувачі соціальних мереж зазначають, що напад Росії на Україну не був пов'язаний із питаннями безпеки. Путіну необхідне знищення України, та він використовував можливий вступ країни до НАТО лише як привід для початку війни. У реальності головною метою Кремля є маріонетковий уряд і повне підпорядкування Києва, про що Арестович не може не знати.

У Мережі припускають, що Арестович може бути пов'язаний із російськими спецслужбами.


Нагадаємо, рівень його підтримки становить менше відсотка серед усіх учасників президентського рейтингу.

Автор: Игорь Яковенко

Останні новини