11 грудня 2023, 07:43

Мусієнко назвав реальну мету російського наступу, який не без причини почався саме зараз

Мусієнко назвав реальну мету російського наступу, який триває просто зараз.

Мусієнко назвав реальну мету російського наступу, який не без причини почався саме зараз

План російського керівництва простий: показати, що в армії РФ ще достатньо сил і засобів, щоб вести наступ у той час, як Україні союзники не поспішають надавати допомогу, повідомив Олександр Мусієнко. Військовий експерт підкреслив, що активізація бойових дій на Сході - частина хитрого плану, ІПСО, спрямованого на підрив морального духу українців і спроба тиску на військове командування ЗСУ.

Інтерв'ю Олександра Мусієнка для "24 каналу" можна подивитися на YouTube.

"Пожвавлення бойових дій на Сході потрібно сприймати як тиск на наше командування, щоб нам довелося передислокувати більше сил, наших резервів на Схід. Плюс є ще й більш глобальне питання, яке на це впливає: зовнішньополітична кон'юнктура, оскільки наклалися одна на одну кілька різних речей. Я про те, що Путін поїхав із вояжами (Саудівська Аравія, ОАЕ, Іран), знову ж таки заяви Путіна, що потрібно розвивати військово-технічне співробітництво з Китаєм. Сюди ж можна додати публікації у ЗМІ на Заході, ви знаєте про те, що буде з допомогою для України далі", - змалював картину актуальних подій Олександр Мусієнко, на тлі яких Путін намагається маніпулювати думкою світової громадськості.

При цьому військовий експерт розкрив подробиці хитрого плану керівництва РФ: "Вийшов такий комплекс від глобального, оскільки Путін намагається продемонструвати, що Росія сильна й у неї є серйозна підтримка, тому вона готова до затяжної війни на виснаження, все це у той самий час, як союзники України ведуть дискусії (особливо США), хоча, на мою думку, вони проголосують за пакет допомоги та все буде добре. На тлі цього чиниться масований тиск, і плюс під це все посилюються наступальні дії на Сході, та до того ж збільшується кількість атак. Усе це для того, щоб показати, що Росія зберігає серйозні сили та можливості для наступу, а партнери України тягнуть. Мета зрозуміла: їхня мета - чинити потужний інформаційно-психологічний тиск".

Раніше Мусієнко озвучив спільне рішення Китаю та США щодо Росії.

Також Мусієнко пояснив, до чого готується Китай.

Нагадаємо, Мусієнко розповів, як підписання одного указу може моментально закінчити війну в Україні.

Автор: Александр Мусиенко

Останні новини