7 грудня 2023, 07:47

Портников розкрив підступний план Путіна, в якому для Іллі Ківи відводилася роль "Робіна Гуда"

Журналіст Віталій Портников озвучив свою точку зору з приводу деяких дивних фактів із минулого Іллі Ківи.

Портников розкрив підступний план Путіна, в якому для Іллі Ківи відводилася роль "Робіна Гуда"

У своєму діалозі з Бориславом Березою Віталій Портников висловив своє припущення з приводу того, чому ще 2019 року нині покійний Ілля Кива змінив "політичну орієнтацію" та потрапив у блок "ОПЗЖ". Своїми роздумами на цю тему політичний аналітик поділився з українцями.

Думку Віталія Портникова щодо планів Кремля здійснити переворот в Україні та ролі Іллі Ківи у цій історії можна дізнатися з відео на YouTube.

Спершу журналіст озвучив інтригуючі запитання щодо фактів із біографії Іллі Ківи: "Як так сталося, що вони його з патріотичного табору, де він грав неоднозначну роль, але завжди дотримувався цього табору, перекинули в ОПЗЖ? Навіщо їм було потрібно, щоб людина такого рівня, яка виконувала важливі шпигунські функції у національно-демократичному таборі Міністерства внутрішніх справ України, потрапила до ОПЗЖ?"

Потім Віталій Портников змалював сценарій, який планувала реалізувати в Україні влада РФ за участю Іллі Ківи: "У мене є відповідь на це запитання. У той момент, коли вони його послали до ОПЗЖ, а це був 2019 рік, вони вже були повністю впевнені, що їхній реванш фактично вже вдався, та до остаточного перетворення України на російський сателіт залишилося тільки кілька кроків: дестабілізація ситуації, дискредитація влади, яка прийшла після виборів 2019 року, умовний переворот, який вони потім вирішили прискорити за допомогою власних танків 24 лютого 2022 року".

"Їм було потрібно, щоб у тій партії, яка прийде до влади, а вони збиралися зробити ОПЗЖ правлячою партією, а Віктора Медведчука - спікером українського Парламенту, була потрібна людина з народу, українець, такий собі "Робін Гуд", і вони вже готували таку роль Робіна Гуда. Я думаю, якби все сталося, як вони планували, він, найімовірніше, став би міністром внутрішніх справ України або керівником СБУ", - доповнив вищесказане український публіцист.



Раніше стало відомо, що Іллю Ківу ліквідували пострілами в груди та голову.

Тим часом в ОПУ прокоментували ліквідацію Іллі Киви.

Нагадаємо, Сазонов назвав того, хто "виписав квиток на концерт Кобзона" Іллі Ківі.

Автор: Виталий Портников

Останні новини