30 листопада 2023, 14:23

"Тиран не може втратити обличчя", – Черник вказав на сферу, в якій Росія досягла шалених успіхів

Росіяни досягли у пропаганді таких шалених успіхів, що навіть один із найвидатніших пропагандистів Геббельс напевно перевертається у могилі, зазначив Петро Чернік.

"Тиран не може втратити обличчя", – Черник вказав на сферу, в якій Росія досягла шалених успіхів

Днями голова окупаційної адміністрації Херсонщини Володимир Сальдо заявив, що Путін планує захопити Херсон, Миколаїв, Одесу й Ізмаїл. У відповідь на це полковник ЗСУ Петро Черник заявив, що це пропаганда, пропаганда та ще раз пропаганда.

"Будь-який тиранічний режим повинен генерувати цю пропаганду. Росіяни у цій частині досягли таких шалених успіхів, що, напевно, один із найвидатніших пропагандистів усіх часів і народів Геббельс перевертається у могилі. Але що їм ще залишається говорити за дуже поганої гри?" - сказав військовий експерт в інтерв'ю Анастасії Норіциній, яке можна подивитися на YouTube-платформі "24 каналу".

До речі, у того ж Геббельса є дуже гарний вислів: "Я не боюся втратити голову: я побоююся втратити обличчя". 

Тиран не може втратити обличчя напередодні свого власного самоперепризначення, наголосив Черник. На посаді президента він повинен генерувати якісь стратегічні цілі. Подібна декларація дуже добре лягає в їхню стратегічну державну ідеологію, яку вони ось-ось у Конституції мають закріпити.

"За великим рахунком, нічого нового. Суто у військовому сенсі мені важко уявити, за рахунок чого вони можуть це реалізувати, тому що людський потенціал у них досить великий, а ось із технікою все стає складнішим і складнішим, але не так швидко та не настільки складно, щоб ми вже видихнули", - підсумував полковник.

Раніше Петро Черник пояснив, у чому полягає стратегічна філософія успіху України у війні проти РФ.

Також Петро Черник припустив, яке західне озброєння з'явилося у ЗСУ без офіційного підтвердження.

Автор: Петр Черник

Останні новини