29 листопада 2023, 15:37

"Нам і шпигуни не потрібні", – Маломуж заявив, що мають терміново зробити Зеленський і Залужний

Генерал Микола Маломуж відреагував на небезпечну тенденцію в українському командуванні, давши цінну пораду Зеленському та Залужному.

"Нам і шпигуни не потрібні", – Маломуж заявив, що мають терміново зробити Зеленський і Залужний

Ексголова Служби зовнішньої розвідки України генерал армії Микола Маломуж вказав на важливу проблему, яку у жодному разі не можна ігнорувати політичним і військовим лідерам країни. Йдеться про розхитування ситуації навколо персони Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

"У нас має бути єдиний народ, єдине командування, та на чолі цього процесу єднання має бути президент. Він зобов'язаний зустрітися у кабінеті із Залужним віч-на-віч або у ширшому складі та з'ясувати всі питання іміджеві чи не іміджеві, але найголовніше - питання безпеки та єдності, та далі це все закрити", - дав пораду Маломуж.

За словами генерала, активне обговорення цієї теми серед українців зіграло на руку росіянам. Вони відразу ж підхопили цей наратив і почали ще більше розгойдувати човен в українському суспільстві.

Як зазначив Маломуж, наші намагаються перевести стрілки на шпигунів, мовляв, це все вони. Але нам і шпигуни не потрібні, ми самі формуємо негативну ситуацію і для суспільства, і для військових, і для взаємодії політичного керівництва країни й армії, тому нам не потрібно створювати жодних приводів, які могли б ще більше погіршити цю ситуацію.

Нагадаємо, Олександр Мусієнко пояснив, що означає мовчазна відповідь Залужного на звинувачення Безуглої.

Також Роман Світан різко поставив на місце Мар'яну Безуглу за її критику Залужного.

Раніше Віталій Портников розповів, чому критика Залужного несе надзвичайну небезпеку для України.

Автор: Николай Маломуж

Останні новини