27 листопада 2023, 07:44

Жданов навів приклад, який підтверджує низький рівень мислення росіян: "Такий у нас сусід"

Полковник запасу ЗСУ Олег Жданов поділився невеселим курйозом, який трапився у Росії з краденою технікою.

Жданов навів приклад, який підтверджує низький рівень мислення росіян: "Такий у нас сусід"

Судити про націю можна за вчинками її громадян, і про один із таких показових випадків розповів українцям Олег Жданов. Військовий експерт зазначив, як вкрадена в Україні побутова техніка потрапила на полиці російських магазинів, але ніхто навіть не подумав зняти ярлики українською мовою.

Чергове аналітичне відео від Олега Жданова можна подивитися на каналі YouTube.

Військовий експерт розповів черговий дивний випадок, який міг статися тільки з росіянами: "На продовження теми про голодомор хочу розповісти про те, що РФ - це країна мародерів (вони крадуть все, що можна вкрасти). У Краснодарі у продажу у супермаркеті з'явилися холодильники, вкрадені в Україні. Росіяни навіть не здогадалися зірвати наклейки, на яких інформація про товар написана українською мовою. Вони виставили холодильники на продаж, повісили на них цінники у рублях, а наклейка з описом характеристик українською мовою та з ціною у гривнях залишилася на самому холодильнику".

Потім Олег Жданов прокоментував те, що трапилося у РФ із вкраденими холодильниками, з яких не додумалися зняти наклейки українською мовою: "Це характеризує країну. Про що можна далі розмовляти? Про які моральні принципи або підвалини можна говорити у цій країні? Так що ось такий у нас сусід".



Раніше Жданов назвав "точку неповернення", після якої залишилося 2 варіанти завершення війни.

Також Жданов озвучив "гасло виживання нашої країни", яке замовчує керівництво України.

Нагадаємо, Жданов відповів на запитання, куди пропав Путін.

Автор: Олег Жданов

Останні новини