1 листопада 2023, 09:38

"Він живий і хоче переграти цю історію", – Соловей зробив резонасну заяву про Пригожина

Ватажок ПВК "Вагнер" живий і перебуває у Венесуелі, очікуючи слушної нагоди для повернення до Росії, заявив професор Валерій Соловей.

"Він живий і хоче переграти цю історію", – Соловей зробив резонасну заяву про Пригожина

Російський політичний аналітик і доктор історичних наук Валерій Соловей, який стверджує, що Путін помер 26 жовтня, зробив нову сенсаційну заяву. За його словами, Євген Пригожин живий і перебуває у Венесуелі, чекаючи слушної нагоди для повернення у РФ.

"Він повернеться до Росії щойно, з його точки зору, конфлікт увійде у потрібну фазу. Він повернеться та звернеться до своїх бійців, щоб довести до кінця ту справу, яку він почав, але не довів", - упевнено спрогнозував Валерій Соловей в інтерв'ю Юрієві Бібіку для YouTube-каналу "Фабрика новин".

"Воскреслий" ватажок ПВК "Вагнер" виступатиме у союзі з одним із угруповань еліт, сказав аналітик. Він дуже хоче помститися всім тим людям із вищих ешелонів влади, які знущалися над ним і вважали його нахабою.

"Напевно, це було обґрунтовано. Але, знаєте, коли тобі дуже часто тикають у вічі, що ти такий-сякий, колишній кримінальник, кухар, то, напевно, у тебе виникає дуже негативне почуття щодо цих людей. Він хоче помститися", - ще раз наголосив Соловей.

Потім професор додав, що 24 червня Пригожин упустив чудову можливість. У нього був дуже хороший шанс увійти до Москви взагалі без жодних проблем. "Його б ще й зустріли з хлібом-сіллю, я це дуже добре знаю. Він хоче переграти цю історію", - заявив експерт.

Нагадаємо, Валерій Соловей повідомив, коли офіційно оголосять про смерть Путіна: "Може, все відбудеться швидше".

Також Валерій Соловей, який заявляє про смерть Путіна, пообіцяв аудиторії новий "подарунок".

Раніше Валерій Соловей озвучив рішення щодо України, ухвалене тими, хто прийде до влади у РФ після Путіна.

Автор: Валерий Соловей

Останні новини