24 жовтня 2023, 09:11

Жданов повідомив, коли "наш Генштаб почне виносити все та вся на глибину 130 кілометрів"

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, чому ЗСУ не знищують російську логістику на окупованих територіях .

Жданов повідомив, коли "наш Генштаб почне виносити все та вся на глибину 130 кілометрів"

Один із підписників Олега Жданова запитав, чому ми не завдаємо ударів по мостах і залізниці, якими росіяни здійснюють постачання зброї та боєприпасів на фронт. Військовий експерт запевнив, що ЗСУ поступово знищують логістику росіян на окупованих територіях, але у нас мало далекобійних боєприпасів. Щойно ракети ATACMS нам постачатимуть на постійній основі, Сили оборони України одразу ж бомбитимуть військові об'єкти росіян на велику глибину.

Думку Олега Жданова з приводу того, коли ЗСУ почнуть знищувати логістику росіян, можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Військовий експерт озвучив цікаву інформацію щодо ситуації з ракетами ATACMS на сьогодні: "Я до того, що нам скільки дали ракет ATACMS. По-моєму, The Washington Post написала, що нам дали всього двадцять ракет. За статистикою, шість ракет уже було використано (три на Луганський і три на Бердянський аеродром). Залишається чотирнадцять ракет. Я думаю, що Генеральний штаб береже їх для особливих випадків".

Потім полковник назвав момент, коли знищувати логістику росіян ЗСУ зможуть більш масовано: "Коли підуть поставки, як сказав наш міністр закордонних справ пан Кулеба (він заявив, що поставки ракет ATACMS будуть тепер здійснюватися на постійній основі). Ось коли вони на постійній основі підуть таким же потоком, як боєприпаси до M142 HIMARS, ось тоді, я розумію, що наш Генштаб почне виносити все й уся на глибину 130 км (я враховую ще безпечне віддалення від переднього краю пускових установок M142 HIMARS і M270 MLRS)".



Раніше Жданов назвав момент, коли США дадуть нам стільки озброєння, скільки треба для перемоги.

Також Жданов розповів, на чому "проколовся" двійник Путіна під час зустрічі з Сі Цзіньпіном.

Нагадаємо, Жданов попередив, коли росіяни можуть відновити обстріли Харкова ракетами "С-300".

Автор: Олег Жданов

Останні новини