23 жовтня 2023, 07:21

Жданов попередив, що у світі з'явився ще один "маніяк" з "ядерною дубиною"

Військовий експерт Олег Жданов звернув увагу на той факт, що КНДР загрожує світу ядерною зброєю.

Жданов попередив, що у світі з'явився ще один "маніяк" з "ядерною дубиною"

Якщо раніше ядерна загроза походила від Росії та Китаю, то тепер до них приєдналася Північна Корея, повідомив Олег Жданов. Ніхто не знає, наскільки реальна загроза та чи зважиться на такий крок Кім Чен Ин, але ігнорувати такі заяви точно не варто.

Думку Жданова про нову ядерну загрозу, що нависла над світом, можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

"Ще один "махатель" "ядерною дубиною" з'явився у нас (не у нас, а у світі): це Північна Корея. Вони особливо не припиняли це робити, але, мабуть, було дано команду активізувати ядерну істерію, й ось цей Кім Чен Ин, вождь КНДР, заявив, що Північна Корея, з огляду на те, що їм нібито загрожує небезпека з боку Південної Кореї, вони можуть завдати превентивного ядерного удару по території Південної Кореї", - повідомив він.

Водночас Жданов наголосив, що КНДР загрожує не тільки Південній Кореї, а й США: "Там ще звучала одна версія удару по авіаносцю (там у південнокорейському порту перебуває зараз один із найбільших авіаносців США "Рональд Рейган"). Так ось північнокорейський вождь каже, що вони готові завдати превентивного ядерного удару по ось цьому авіаносцю, нібито він загрожує їхній безпеці, тобто у нас з'явився ще один "маніяк", який розмахує "ядерною дубиною"".


Раніше Жданов назвав момент, коли США дадуть нам стільки озброєння, скільки треба для перемоги.

Також Жданов розповів, на чому "проколовся" двійник Путіна під час зустрічі з Сі Цзіньпіном.

Нагадаємо, Жданов озвучив "глибоку новину на межі божевілля", пов'язану з Путіним.

Автор: Олег Жданов

Останні новини