8 жовтня 2023, 23:33

Жданов попередив про небезпеку, яка виникла на фронтах України "під прикриттям" подій в Ізраїлі

Жданов розповів, на яких напрямках в Україні росіяни під шумок, пов'язаний з Ізраїлем, почали наступати.

Жданов попередив про небезпеку, яка виникла на фронтах України "під прикриттям" подій в Ізраїлі

Напад на Ізраїль викликав небувалий ажіотаж в інформаційному просторі, та тепер вся увага людей у різних країнах світу прикута до подій саме там, повідомив Олег Жданов. Росіяни, які цілком могли організувати удар по Ізраїлю, вирішили скористатися ситуацією на свою користь і почали наступати одразу на кількох відрізках фронту в Україні.

У своєму черговому аналітичному відео на YouTube Олег Жданов розповів, чим небезпечний для України той факт, що тепер все більше говорять про Ізраїль.

Військовий експерт висловив занепокоєність подіями на полі бою в Україні, які починають розвиватися на тлі теракту в Ізраїлі: "Нехороша тенденція, тому що другу добу поспіль війна в Ізраїлі заполонила весь інформаційний простір, хоча у нас ситуація на лінії фронту має тенденцію до погіршення, я б так сказав. На Куп'янсько-Лиманському напрямку поновлюються спроби наступу посиленим стотисячним угрупованням військ, яке посилили 25-ю загальновійськовою армією".

Потім офіцер запасу ЗСУ навів докази того, що ситуація на фронтах України загострюється: "Авдіївський і Мар'їнський напрямок - спроби почати наступальну операцію. Кількість атак на наші позиції різко зросла. Навіть подивіться за кількістю бойових зіткнень: якщо в останні кілька днів було (один раз близько сорока), а так 25-30, 35 - максимум, то сьогодні майже 70 бойових зіткнень на лінії фронту".

"Ось така ось дуже складна військово-політична обстановка у світі. Ось що означає затягування з кардинальним рішенням. Нам ще "оперувати не пізно", тому я думаю, що Захід повинен зараз прокинутися та дати нам ті види озброєння, які забезпечать нам перемогу. Як казав Черчилль: "Дайте нам зброю - ми брудну роботу зробимо самі"", - резюмував Олег Жданов.


Раніше Жданов назвав місяць, коли закінчиться активна фаза війни в Україні.

Тим часом Жданов заявив, що після ухваленого рішення щодо України "зворотної дороги для Заходу немає".

Нагадаємо, Жданов назвав момент, коли війська НАТО можуть зайти на територію України.

Автор: Олег Жданов

Останні новини