4 вересня 2023, 07:34

Сазонов назвав дві характерні риси майбутнього міністра оборони України Умерова

Політолог Кирило Сазонов прокоментував особистість наступника міністра оборони Резнікова Рустема Умерова.

Сазонов назвав дві характерні риси майбутнього міністра оборони України Умерова

Кирило Сазонов розкрив важливі грані особистості нового міністра оборони. На думку політолога, важлива на період війни посада опинилася у надійних руках, оскільки особисті якості Рустема Умерова, який до цього займався переговорами з союзниками щодо поставок важкого озброєння Україні, дадуть змогу ЗСУ отримати більше необхідних коштів для перемоги.

Думку з приводу нового призначення у Кабінет міністрів Сазонов висловив у Telegram-каналі.

Свій пост доброволець ЗСУ почав із висловлення емоцій, явно позитивних: "Отже, друзі, у нас буде новий міністр оборони Рустем Умеров. Не військовий, як і належить, міністр оборони у нас давно менеджер, а військовий потрібен на чолі Генштабу, про що давно між собою й іноді публічно говорять самі військові. Завдання Міноборони - забезпечити ЗСУ не тільки необхідним, а й потрібним для роботи. Як робити цю роботу, визначить Генштаб. У кожного свої завдання".

Після цього Сазонов озвучив коротку біографію майбутнього міністра оборони, зробивши акцент на головному: "Так ось, саме Умеров курирував цілу низку питань щодо постачання нам озброєнь, важких озброєнь. Ті, хто має відношення до цих процесів або просто до інформації, оцінюють Умерова позитивно".

Найцікавіше з того, що висловив політолог про Умерова, полягало у такому: "Що цікаво для мене, його позитивно оцінюють люди, які самі один одного терпіти не можуть. Без прізвищ зараз. Загалом, удачі міністру. Зброї нам потрібно багато різної, щоб не затягувати цю історію на роки".

Раніше Сазонов повідомив, чим "дихає" противник і яка мета Путіна на сьогодні.

Також Сазонов обурено заявив, хто "заважає" ЗСУ швидше звільнити Бахмут.

Нагадаємо, Сазонов озвучив заяву прес-секретаря російського МЗС Захарової, яка "довела його до сліз".

Автор: Кирилл Сазонов

Останні новини