25 серпня 2023, 08:54

Соловей: "Пригожин живий і готується мстити Кремлю"

Політолог РФ Валерій Соловей запевняє, що ватажка ПВК "Вагнер" не було у літаку, який зазнав аварії під Твер'ю.

Соловей: "Пригожин живий і готується мстити Кремлю"

Відомий російський політолог Валерій Соловей, який, як вважають, може представляти інтереси одного із впливових чекістських угруповань РФ, запевняє, що ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин живий.

Із такою заявою він виступив увечері 24 серпня на своєму каналі в YouTube.

За його даними, літак Пригожина знищила російська система ППО 23 серпня. Однак, запевняє він, на борту ватажка ПВК не було.

"Знищення Пригожина та керівництва ПВК "Вагнер" було санкціоновано особисто президентом Путіним, а план було розроблено у надрах Ради безпеки. Найсенсаційніше: Пригожина попередили про те, що літак буде атаковано, - його у літаку не було. Не вірте повідомленням про те, що нібито тіло Пригожина було впізнано... Там перебували керівники ПВК "Вагнер", вони загинули. Пригожин зараз перебуває за межами Російської Федерації, на волі, живий і здоровий. Не в Африці... Це країна, де у нього створена запасна база", - розповів Соловей.

З його слів, Пригожин має намір мстити Кремлю.

"Пригожин дав обіцянку помститися тим людям, яких він вважає винними у загибелі його бойових соратників і замаху на нього самого. З тієї країни, де він зараз перебуває, він має намір відвідувати РФ для підготовки та подальшої реалізації плану помсти. Перший акт російської політичної трагедії відіграно, ми очікуємо другого. Пригожин буде активним учасником... Пригожин зберіг свої особисті активи. Зв'язки у "Вагнері" він зберіг, і, головне, він зберіг зв'язки у російському політичному істеблішменті, які його попередили та готові вступити з ним не просто в альянс, але разом "штурмувати Кремль". Пригожин у цьому візьме найпрямішу участь. Це зовсім не кінець... Це кінець початку, основне нас чекає попереду... Перемога взагалі-то вже не за горами", - констатував російський політолог.

Раніше Путін особисто підтвердив ліквідацію Пригожина в авіакатастрофі.

Ми також писали, що Осечкін розкрив план "Б" Пригожина на випадок замаху на нього.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Валерий Соловей

Останні новини