19 липня 2023, 12:54

"Треба чекати другої серії", – Марк Фейгін заговорив про новий бунт у РФ

Російський опозиціонер Марк Фейгін вважає, що у Росії буде новий бунт, але вже більш специфічний і не настільки лінійний, як пригожинський.

"Треба чекати другої серії", – Марк Фейгін заговорив про новий бунт у РФ

Російський опозиційний правозахисник Марк Фейгін вважає, що "друга серія" російського бунту обов'язково відбудеться, але носитиме вже інший характер - не настільки лінійний і більш специфічний. Путін і його оточення спробують себе убезпечити, тому, найімовірніше, буде якась інтрига, пов'язана з генералітетом, вищим військовим керівництвом.

Таку думку Марк Фейгін висловив в інтерв'ю Наталії Влащенко, яке можна подивитися на YouTube-каналі "Власть&Влащенко".

Як пояснив експерт, бунту слід чекати з боку армії, оскільки ця тенденція позначилася після 24 червня. "Той, хто зі зброєю, той і має необхідний ступінь впливу на владу. Саме сила породжує вплив, а не якісь протести, мітинги або апаратні інтриги", - сказав Фейгін.

Крім того, опозиціонер згадав і про загадковий пост російського мільярдера Олега Дерипаски, який написав, що "настав час почати нове нормальне життя у державі, яка житиме за законом, а не за поняттями". Але, за словами Фейгіна, це, швидше, ексцентричні прояви самого Дерипаски, за якими нічого не стоїть і жодним бунтом там навіть не пахне.

"Запевняю вас, якщо від кого-небудь і чекати бунту, то вже точно не від Дерипаски. Дерипаска у цьому списку буде найостанніший", - додав експерт.

Нагадаємо, Марк Фейгін озвучив умову, за якої може бути так, що Путін є, а війни немає.

Раніше Марк Фейгін висловився про завершення війни: "Контрнаступ України буде жахливим за наслідками для російської армії".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Марк Фейгин

Останні новини