5 липня 2023, 12:41

"Мета – не радіоактивне забруднення", – Арестович озвучив важливу річ про ЗАЕС, про яку рідко говорять

Олексій Арестович заявив, що російські окупанти підірвуть ЗАЕС з імовірністю 95 %, але не з метою радіоактивного забруднення територій України, як багато хто вважає.

"Мета – не радіоактивне забруднення", – Арестович озвучив важливу річ про ЗАЕС, про яку рідко говорять

Колишній радник ОПУ та військово-політичний оглядач Олексій Арестович вважає, що росіяни спробують підірвати або підірвуть Запорізьку атомну електростанцію з імовірністю 95 %. Але вони зроблять це не з метою радіоактивного зараження, а з метою підриву економічних основ Української держави.

Про це експерт заявив під час бесіди з Дмитром Гордоном, яка пройшла на вулицях Києва. Повне інтерв'ю можна подивитися на YouTube-каналі "Дмитро Гордон".

За словами Арестовича, ЗАЕС забезпечує економіку в Україні та дає головну перевагу - дешеву електроенергію, а також можливість її експорту. У разі підриву станції її ремонт потребуватиме 25-50 мільйонів євро та десятки років.

"Росіяни будуть використовувати будь-яку можливість для пошкодження станції, щоб економічно зробити нас неспроможними", - зазначив Арестович.

При цьому аналітик вважає, що окупанти підірвуть станцію з імовірністю 95 % і зроблять це, коли вже відступатимуть з Енергодару, де розташована ЗАЕС.

Зазначимо, в іншому своєму виступі Арестович заявив, що його знайомі "атомники" кажуть про мінімальний ступінь радіоактивної небезпеки при підриві ЗАЕС. Набагато більшої шкоди цей теракт РФ завдасть економіці України, а не навколишньому середовищу та населенню.

Нагадаємо, Олексій Арестович розповів про тенденцію, яка несе небезпеку для України.

Також Олексій Арестович припустив, у який момент зламаються росіяни.

Раніше Олексій Арестович назвав три пастки, у які Україна заганяє сама себе: "Ми виявимо, що у нас немає нічого, крім..."

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини