29 червня 2023, 11:27

"Скоро побачимо", – Арестович заявив, що достаток інформації про Пригожина приховує реальні процеси у Кремлі

Величезна кількість повідомлень і різних версій про Пригожина та Суровікіна вказує на факт приховування реальних процесів, що відбуваються у Кремлі, вважає Олексій Арестович.

"Скоро побачимо", – Арестович заявив, що достаток інформації про Пригожина приховує реальні процеси у Кремлі

Сьогоднішній інформпростір повниться різними чутками про Пригожина, його місцезнаходження, а також про генерала Суровікіна, зокрема, про його арешт. Усе це свідчить про те, що у Кремлі нічого не закінчилося та процес триває, а масштаб конфлікту російських силовиків із владою буде видно пізніше.

Таку думку висловив військово-політичний оглядач, ексрадник ОПУ Олексій Арестович під час спільного стріму з Марком Фейгіним.

"Усі ці повідомлення йдуть не для інформування, а, скоріше, для приховування реальної інформації того, що відбувається. Процес іде, він нікуди не подівся. І якщо Суровікін раптом виявиться заарештованим, то це означатиме, що конфлікт усередині російського силового співтовариства з владою набагато масштабніший і довгограючий, ніж нам уявлялося досі", - заявив Арестович. 

Після цього аналітик висловив припущення, що у цей конфлікт, цілком імовірно, у тому чи іншому варіанті будуть втягнуті білоруські спецслужби та білоруська державність.

"Але те, що процес триває та нічого не закінчилося і навіть натяку немає на закінчення, вже очевидно. Там (у Кремлі - ред.) йдуть складні процеси, це однозначно. Подивимося на масштаб цього конфлікту, скоро буде видно. Коли підтвердиться або не підтвердиться інформація про затримання або арешт генерала Суровікіна або ж якогось іншого генерала", - пояснив аналітик.

Нагадаємо, Олексій Арестович прокоментував ганебне звернення Путіна до росіян: "Мабуть, ідуть торги".

Також Олексій Арестович пояснив, що показав "заколот Пригожина": "Такого не було в історії".

Раніше Олексій Арестович озвучив приблизні терміни виходу ЗСУ до кордонів Криму.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини